U tijeku su ulaganja za nabavu nove proizvodne tehnologije i unapređenja proizvodnih procesa namijenjenih komercijalizaciji niza ventilatora s ravnim lopaticama i sa zakrivljenim lopaticama za koje je u potpunosti dovršen razvoj i prvi prototipovi ugrađeni u različite kompleksne industrijske sustave. Oba niza ventilatora temelje svoje tehničko rješenje na patentu izumitelja dr.sc. Blage Brkića čijom primjenom su poboljšane karakteristike nosivog kućišta ventilatora s ispuhom po obodu. Temeljem vlastitih patenata dovršili smo razvoj cijele palete sustava za ventilaciju i hlađenje koji se ugrađuju u industrijske sustave, čiji prvi komercijalni proizvodi su ugrađeni u šinska vozila, naftna postrojenja i vjetroelektrane.

Nastali smo 1996. godine na patentima dr.sc. Blage Brkića, osnivača društva, i iste smo primijenili na sustavima hlađenja Končarevih proizvoda: tramvaja, vjetroelektrana, vlakova i motora za naftne bušotine. Specijalisti smo za proizvodnju metalnih konstrukcija od tankih limova od ideje, projektiranja, tehnološke razrade i proizvodnje.

Kontaktirajte nas

  • Svetonedeljska cesta 62, 10431, Sveta Nedelja

  • +385 1 3666 186

  • +385 1 3666 177

EU Strukturni fondovi

Investicijski zajmovi iz sredstava NPOO

U okviru instrumenta "EU sljedeće generacije" uveden je Mehanizam za oporavak i otpornost, čiji je cilj poticanje i oporavak gospodarskih i investicijskih aktivnosti, kao i jačanje konkurentnosti , te zelene i digitalne tranzicije MSP-a.